Buna ziua fani!
Cum stiti azi e ziua de nastere a lui Key, implineste 21 de ani. Vreti sa stiti cum si-a petrecut ziua?
In primul rand petrecerea a fost pe 19 septembrie unde SHINee si cu 100 de fani l-au sarbatorit pe Kibum.
Iata ce au povestit fanii prezenti:
– Key a povestit ca a ramas socat cind s-a intors din Statele Unite si mama lui nu la recunoscut findca slabise foarte mult si continua sa salute cu mana alte persoane, l-a recunocut doar pentru ca era Jonghyun cu el.
– Key si-a mai facut o gaura in ureche de ziua lui, si Onew a zis ca continua sa se planga ca doare. Teamin i-a sugerat sa-si faca un piercing si in sprinceana dar el a zis ca nu vrea findca nu vrea sa ii ramana semn, dupaia au cerut parerea fanilor si ei au zis ca nu.
– Min ho nu era (nu stiti reactia mea cind am aflat, de genu: :O it’s impossible) si au incercat sa il sune pe telefon dar nu a raspuns.
– Vorbind despre concertul in Indonesia atunci cind Jonghyun si-a rupt piciorul Key a zis: “Mergem in Indonesia, nu-ti rupe piciorul si de data asta!”.
– Onew l-a intrebat ce cadou vrea dar Key nu a raspuns si Taemin a sugerat: “O masina! O masina!” Dar Key a zis ca a cumparat una de putin.
– Taemin a facut o poza la toti fanii si a zis ca o sa-si aminteasca de fetele lor.
– Key a zis ca prefera sa i se faca complimente pentru felul in care este imbracat sau pentru caracterul lui decat despre aspectul lui findca crede ca isi bat joc de el. Si Onew e de aceasi parere.
– Jonghyun intretimp ce bea un iaurt s-a inecat si ceilalti l-au filmat zicand ca mureau de ras, la care Jjong a zis “Mureati de ras?!?! Eu eram sa mor!” Si Key a zis ca stia ca nu era sa moara si de-asta au continuat sa il filmeze.
– “Taemin e genul de persoana care bea putin dar se comporta ca si cum ar fi baut mult.” (Ma recunosc foarte mult aici mai ales ca eu nu beau deloc dar fac ca si cind as fi baut foarte mult).
LA MULTI ANI KIBUMMIE! TE IUBIM!

생일축하합니다!

Reclame