Annyeong haseyo! Deci m-am gandit ca in fiecare saptamana sa postez un articol cu „Hai sa cunoastem mai bine Coreea” in care o sa vorbesc despre cum sa facem sa cunoastem mai bine tara idolilor nostri si cultura lor.

In acest capitol voi vorbi despre LIMBA LOR.

1. Pentru a cunoaste Coreea trebuie mai intai sa cunoastem limba, aici citeva linkuri:

– primul link care vi-l propun e acesta: http://www.youtube.com/user/koreanclass101?feature=g-user-u e pe youtube, explica foarte bine mai intai vocalele si consoanele si dupaia cum sa te prezinti, sa ceri scuze ecc. Eu de aici am invatat si va garantez ca e foarte usor dar e in engleza deci trebuie sa va descurcati.

– al doilea link : http://www.korean.go.kr/hangeul/cpron/main.htm. Va sugerez sa invatati mai intai din linkul de la primul punct, si apoi de la asta deoarece este nitel mai greu, dar va ajuta sa intelegeti diferentele dintre niste litere asemanatoare.

– al treilea link link: http://www.youtube.com/watch?v=4f41VJXJ-HE&feature=player_embedded si http://www.youtube.com/watch?v=RMl_8aO7-Ew tot pe youtube, explica bine si literele si vocalele compuse.

– al patrulea link: http://www.internetpolyglot.com/romanian/lessons-ko-ro Aici aveti diverse cuvinte, traducerea lor in romana si pronuntia.

– al cincilea si ultimul link: http://lectiidecoreeana.blogspot.it/ pentru studenti foooarte avansati aveti toata gramatica coreana in romana.

Aici aveti o imagine cu literele lor:

Daca aveti niste intrebari spuneti si va voi raspunde! Distractie placuta!

Reclame