Stati sa ma calmez inainte de a scrie.

Asa, deci, dupa cum stiti SHINee sunt la HongKong. Alaltaieri Onew si Key au fost in oras sa se relaxese cu staff-ul lor, de unde nu se stie, au aparut paparazzi care au inceput sa filmeze si sa faca videouri, staff-ul atunci i-a impiedicat sa mai faca fotografii si i-au cerut sa plece.  Ieri au fost la eventul Etude House unde erau o multime de jurnalisti, printrecare si aia de ieri care au inceput sa intrebe lamuriri despre comportamentul „inexblicabil” de ieri. Jurnalistii, desigur Chinezi, care vorbesc chineza au inceput sa vorbeasca, unu peste altul fara sa se inteleaga nimic. Din pacate au fost probleme cu traducatorii si SHINee nu au putut raspunde la intrebarile puse. Cu tot acest haos cei de la paza i-au trimis pe SHINee in backstage inainte de ora stabilita. Atunci toti (tampiti) aia de jurnalisti au inceput sa huiduiasca si sa-i injure.  Mai nou pe paginile jurnalelor au aparut fraze de genu: Key e fals, Jonghyun se ingrijoreaza doar de celularul lui si Onew isi ascunde fata refuzand sa vada fanele.

Aici link-ul videolui: http://www.youtube.com/watch?v=hDXgQLvySZ4&feature=channel&list=UL 

Acum, zau, parca suntem in Romania! (fara suparare). Adica cum isi permit?? Las ca organizam un avion spre HongKong cu toti si ii aratam ce inseamna Shawoli infuriati!

Acum hai sa trecem peste asta si sa ne relaxam cu niste fete frumoase:

 

 

 

 

Din pacate nu am poze cu Min ho si nici cu Onew prea multe.. Deci asta a fost.. Goodbye Shawols! Si credetima, nu merita sa ne enervam. Jurnalistii aia nu merita supararea noastra si a lui SHINee.. Love ya!

 

 

Reclame