Imagine

            Imi pare rau ca va anunt cam tarziu dar SHINee au fost nominalizati pentru „best dance performances” si „song of the year”, cu melodia Sherlock. Pe acest site :http://mama.interest.me/ranking , ii puteti vota facandu-va cont. Aici ii puteti vota :http://mama.interest.me/poll, dar trebuie sa selectati  in ficare cate gorie pe un artist/o trupa, pana ce casuta cu „vote” va fi rosie. 

 

 

. SHINee sunt la 15[cu „best dance performances”] si la 19[cu „song of the year”].

Imagine

         Dupa ce ati scris datele necesare o sa va trimita printr-un mail un cod pe care trebuie sa il scrieti in casuta libera care va aparea cand dati pe link-ul pus in mail. 

          Puteti vota o singura data pe zi, pana pe 28 noiembrie. Deci cu voturile voastre ar fi foarte fulte in plus.

Imagine

             Acea „numaratoare” de mai sus care va va aparea si pe site, reprezinta ora la care se termina ziua de votare, care este la 12 noaptea fusul orar coreean, adica ora 8 la noi deoarece suntem cu 6 ore in urma.

             Au la ora actuala 2.156.732 si sunt la diferenta de 46.433 de voturi fata de locul intai, la „best dance performances. La „song of the year sunt la diferenta de 1.625.073 [aici e putin cam mult]. Ii putem ajuta sa castigeee!!!! Acesta este clasamentul acum:

Imagine

Imagine

           Acum nu va oblig sa ii votati! Doar cine chiar vrea[si are timp :)].

          Noi speram ca SHINee sa castige!!! Desi, fie ca cel mai bun sa castige [adica SHINee :))] !!!

Anunțuri