V-ati uitat la primul episod din World Date With SHINee ? Pentru cei ce nu au reusit sa vada am facut acest articol.

Pentru inceput au fost prezentate castigatoarele[numele si tara] odata ce au ajuns la aeroport. Acestea s-au intlanit dupa cu coordonatoarea lor care era o cantareata de hip hop[nu ii mai retin numele. Ea le-a dat fiecareia cate o poza cu vedeta k-pop in care ele trebuiau „transformate”. Inainte de machiaj,coafat etc, acestea s-au plimbat in diferite magazine din cunoscutul cartier Gangnam. Dupa, fetele s-au intors pentru „provocarea”ce le-a fost data. Odata ce au fost gata ele trebuiau sa defileze pe micul catwalk.

In sfarsit au fost lasate sa mearga in casa unde trebuiau sa stea in urmatoarele zile. Acolo le-a asteptat o surpriza. Camere erau pline de baloane atat pe jos cat si pe tavan, si diferite plusuri. [waa…ce frumoos!]

Venind seara, acestea au iesit afara unde au baut ceai si au inceput conversatii de genul ce au pregatit pentru intalnirea cu SHINee de a doua zi.

Dimineata concurentele au mers in camera unde trebuiau sa ii astepte pe Key si Jonghyun. Dar a mai urmat o surpriza. Acolo au primit un mesaj inregistrat si pus pe televizor in care Key si Jjong le spuneau ca de abea astepata sa le intalneasca. Desi concurentele au fost anuntate ca cei doi membrii vor intarzia, ei le-au facut o surpriza aducandu-le tort si flori.

Si…Cam atat a fost in episodul de azi. Deocamdata nu am gasi nicaieri video-uri de la emisiune dar am sa postez cand vor aparea.

Anunțuri