tumblr_lvx2uwddfx1r248l7o1_500

tumblr_lw5u1k0j6f1qd54tco1_500

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In primul rand le spunem „La multi ani”[desi mai e putin pana la ziua lor]. Acestia[Onew si Minho] au inceput sa isi sarbatoreasca zilele de nastere in timpul concertului din Singapore. 

Jonghyun l-a lovit pe Minho cu tort, acesta incepand sa tipe ca ii intra frisca in nas. :)))  Minho a luat niste flori si a inceput sa cante „casatoreste-te cu mine”, apoi Key si-a ascuns fata intre maini. Minho a ingenunchiat spunandu-i : „Ok…Oricum…Las-o balta”. 

Onew si Minho au spus ca sunt recunoscatori ca este atat de multa lume pentru a sarbatori zilele lor de nastere mai devreme.

Aici aveti cateva poze:

Si cam asa a aratat tortul lor [nu cel cu care a fost lovit Minho]:

Butonand telecomanda, am dat din greseala pe un post de stiri unde reporterita intreba diferite persoane daca stiu ce semnificatie are ziua de maine[9 decembrie- sunt alegerile]. Eu, ca un shawol adevarat, am reusit sa il sperii pe tata tipand ca defapt este ziua lui Minho, but not everyone knows. :)))

Am pus si video cand se bateau cu tort , cand le cantau sarbatoritilor la multi ani si cand minho il „cere in casatorie” pe Key:

Anunțuri