Au inceput sa apara zvonuri precum ca lui Taemin, pe durata lui Golden Disk Awards, i sau injectat sedative ca sa poata sa danseze. Era trist si obosit, si fata lui avea o expresie serioasa si palida. Se zice ca era stresat si deshidratat incat au trebuit sa-i injecteze un ser ca sa-l hidrateze, si dupa spectacol el, Key si Onew, sau simtit rau. Urma aia pe bratul lui apare din Noiembrie 2012, deci s-ar putea ca de atunci sa ia „serul” asta. Alte zvonuri au ajuns chiar sa zica ca ar avea gripa porcina… Dar sunt doar ZVONURI deci nu este nimic oficial.. Speram doar sa fie bine pentru Maknae-ul nostru!

Mai exista alte zvonuri (de data asta pozitive)  ca niste fani ar fi auzit noul cantec de-a lui SHINee. Un Fanaccount de pe 19 Ianuarie 2013 zice ca:

E adevarat ca am putut asculta cantecul acesta de la usa, si nu sunt singura care l-a auzit. Chiar daca nu era foarte clar, cantecul nu era un cantec de-ale lor vechi. Era foarte liniste ieri seara si paznicul de la usa ne-a zis ca SHINee (la al 4-lea etaj) erau singurii care repetau in intreaga cladire.”

Oare se pregatesc pentru COMEBACK??

 

Reclame