/>

Pe timp ce fugea, Minho s-a agatat cu piciorul de un gard (cred ca la alergarea cu obstacole) si a cazut pe jos rostogolinduse, dar s-a ridicat aproape imediat si a continuat sa fuga, la sfirsit s-a asejat pe un scaun si si-a luat capul in maini ca si cum ar fi vrut sa planga, membri EXO si Dongwoo din INFINITE s-au dus sa vada cei cu el, acesta a ridicat capul si a zambit, deci nu parea a fi grav, era doar suparat findca nu putuse sa castige. (Tipic Minho!). Fanele Shawol au inceput sa strige „It’s ok! It’s ok!” ca sa il inveseleasca. Minho a continuat sa concureze pana la sfirsit pana cand nu a mai putut si s-a intins pe jos de durere, imediat dupaia toata lumea l-a inconjurat.  Se pare ca in timp ce cadea, ca sa nu se loveasca cu fata de pamant, s-a intors si s-a lovit cu talia pe jos. Intretimp ce iesea de pe teren se tinea de talie, fanele il tot intrebau ce sa intimplat si el zambea si facea cu mana la toata lumea spunand ca nu e nimic grav. Minho nu va concura la saritura in inaltime si se va duce la spital, deci se pare ca este destul de grav, unii zic ca s-a dus deja si ca i-au zis ca nu are nimic si ca trebuie doar sa se odihneasca.
Aici aveti si videoul de la cazatura: http://www.youtube.com/watch?v=-1G6UJbU3ww

Oricum fanele SHINee sunt foarte recunoscatoare la Infinite si la Inspirits findca acestea l-au sustinut pe Minho, (deoarece fanele lui Minho erau putine) si Dongwoo a fost unul din primi care l-a ajutat pe Minho si a incercat sa-l inveseleasca.

Sa ne rugam sa fie totul bine si sa se intoarca a fi Minho-ul nostru sanatos, puternic, care uraste sa piarda si care nu se da niciodata batut!

Anunțuri