Au fost multe lucruri spuse la acest eveniment de aceea articolul are si o partea a 2a.

Directorul Lee spune ca acest album a putit fi creat numai datorita existetelor celorlalte albume lansate pana in prezent. El a lucrat cu SHINee inca de la debutul lor, astfel a vazut  cum trupa impreuna cu tot staff-ul lor au lucrat pentru a da tot ce e mai bun pentru pregatirea primului album. Pentru albumul „Romeo” a fost idee lui Jonhyun sa creeze o poveste din melodiile incluse. Pentru „Sherlock” el spune ca SHINee au incercat in jur de 20 de combinatii cu melodii diferite pana cand au ajuns la rezultatul final. 

Dupa cum v-am spus „Dream Girl” va fi impartit in 2 capitole. In capitolul 1 este vorba despre „conceptia gresita a realitatii”. Versurile pot fi interpretate ca visele, idealurile si viziunile fata de lume prin ochii membrilor.In capitolul 2 este vorba despre „conceptia gresita a idelurilor”. Acesta prezita diferenta dintre realiatetea si visele trupei si are un sunet de ansamblu mai intunecat si adanc, complet diferit primei parti. Directorul Lee a spus: „Am inclus un parte distractiva in care puteti cauta cuvintele cheie si sa le puneti impreuna pentru a crea noi interpretari ale melodiilor”.

Hitchhiking-Aceasta este a doua melodie de pe album. Ea a fost compusa de aceeasi persoana din spatele melodiilor „Genie” si „I got a boy” ale trupei Girls Generation. Este vorba despre o masina a timpului care a fost creata cu scopul de a gasi dragostea imprastiata in spatiu.

Directorul Min a avut o viziune pentru SHINee de a-i scapa de conceptele tipice facute de SMent. Ea a vrut sa desvolte o imagine distractiva pentru trupa dar care le „rupe” imaginea lor de baza. Imaginea artistului nu depinde numai de costumele de pe scena pe care le poarta. Stabilirea unei identitati a fost cruciala, astfel directorul a subliniat o abordare naturala. Min a spus: „Tori membrii sunt adulti asa ca am vrut sa le dau un aspect mai serios”. Coperta albumului reprezinta fantezii ale membrilor.Ea a facut tot ce e mai bun pentru a-i ajuta sa poata utiliza opera de arta pentru a exprima tot ce nu ar putea descrie prin cuvinte.  

Anunțuri