Nu este vorba despre o intalnire cu SHINee „face to face”, ci mai bine zis una virtuala. 

Youtube a deschis recent un nou canal pentru promovarea pop-ului asian(deci nu numai K-pop) si pentru a sarbatori a organizat un eveniment special. In prima zi a eventului vor participa SHINee cu un live-video-chat cu norocosii catigatori. Ceea ce au scris organizatorii aveti mai jos:

[A-Pop Star Week]

 Apop Channel a deschis un eveniment!

Aveti posibilitatea sa va intalniti si sa vorbiti cu SHINee cu ajutorul Google+ !

Prima zi a evenimentului: live pe 8 martie.

Pentru a sarbatori lansarea canalului Asian Pop cautam participanti pentru o convorbire video cu SHINee punand intrebaile voastre pe Google+. Pentru mai multe informatii puteti sa va duceti la : http://www.google.com/+kpop .

Puteti trimite: 19 februarie-25 februarie.

Instructiuni:

->Introduceti  #apopSHINee si includeti urmatoarele informatii: -numele; -varsta; -nationalitatea; -intrebarile pentru trupa.

->Setati postarea ca si „publica” si dati click pe „share”. 

Si aici aveti un video:

Deci, pentru cei care nu au inteles ce trebuie sa faca, cu alt cuvinte: Trebuie sa va faceti cont de Google. Apoi mergeti la Google+ si o data ce va aparut pagina(ca in poza de mai jos) scrieti in bara aceea  „#apopSHINee”. Va va aparea o pagina in care veti gasi alte postari de la diferite persoane care participa la eveniment. Si scrieti (acolo unde va arata ca puteti sa postati) informatiile ce trebuie incluse (acelea de mai sus). Sper ca v-am fost de ajutor si daca este ceva neclar intrebati.

Untitled

Reclame