M-am gandit sa fac acest articol cu unele dintre cantecele din albumul nou cu versuri si traducere, probabil unele dintre voi s-au uitat deja la versuri dar cred ca ar fi interesant.
Incepem cu cantecul principal, Dream Girl:


Beautiful:

Girls Girls Girls:

Multe fane au observat ce bine se potrivesc versurile cu personajele care le canta: Taemin este Maknae-ul care nu stie multe despre fete si incearca sa invata de la ceilalti, iar ceilalti il invata, Minho crede ca trebuie doar inaltime si frumusete dar trebuie si sa ai grija de ea, Key crede ca pentru o fata trebuie haine si sa fii la moda, Jonghyun dulce si romantic ca intodeauna iar Onew il invata ca pentru a cuceri o fata trebuie sa-i canti la pian si sa-i canti cu o voce dulce.
Hitchhiking:

Aside:

Pentru azi am terminat, maine o sa postez si restul cantecelor (Dynamite, Spoiler, Punch Drunk Love si Runaway).
Ce cantec va place cel mai mult? Eu nu pot sa aleg doar unul dar, sa spun drept imi place foarte mult Aside, poate findca e mai calma si seamana ca si cum ar fi un OST de la vreo drama.. Va imaginati SHINee intr-o drama romantica, sau de actiune cu impuscaturi pe aici si pe dincolo… Ok, merg prea departe cu imaginatia la ora asta.

Reclame