Atunci cand au participat la emisiunea mentionata mai sus acestora li s-au pus mai multe intrebari. Deci:

– Jonghyun  a spus ca atunci cand Key este beat el se plimba incaltat prin casa si se trezeste a doua zi pentru a-si continua programul[ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat]. Totusi Key s-a aparat spunand ca chiar si atunci cand este beat ii pasa de haine si pantofi. Deasemenea a mentionat ca a fost si filmat, Jjong apropand asta spunand ca el a facut-o. Minho  a spus ca dupa i-au aratat si lui Key,acesta avand o reactie ca : „Sunt eu asta?!”.Atunci cand membrii il intrebau ceva el raspundea.

Un ascultator a spus ca Minho era obraznic uneori in scoala primara.Acesta a afirmat , ba chisr si-a si aratat ‘obraznicia’.

Un ascultator a spus ca l-a vazut pe Key cand a fost la shopping cu bunica lui. Key a spus ca numele bunicii lui este Yun Gye Hyang (윤계향) si i-a lasat un mesaj spunand : „Bunico iti voi face o vizita acasa ceva mai tarziu.”

-Jonghyun are cele mai multe femei la contacte in telefon. El a spus ca are multi prieteni. Mc l-a intrebat : „Sunt toate idoli?”, acesta spunand : „Nu, doar cateva pritene fete normale.” Minho a spus ca :”Probabil din cauza ca are o sora mai mare este mai usor pentru el sa isi faca mai multe prietene  fete”. 

-Mc: Care dintre membrii plange cel mai mult?

SHINee:Jonghyun.

-Jonghyun a spus ca el a plans cel mai mult. Uneori cand asculta muzica si este atins de versuri plange.