In timp ce se filma Younha’s Star Night Onew a aratat degetul mijlociu la ceilalti baieti din SHINee, fara sa isi dea seama ca era filmat.
94551347
Totul a creat mult scandal, si multi se intrebau daca chiar el a fost. SMEntertainament nu a pierdut timp si azi, 19 Martie, a recunoscut ca era Onew si au cerut scuze: „Onew se juca cu ceilalti membri inainte ca emisiunea sa inceapa si a fost filmat. Nu avea nicio intentie rea, bachiar o facuse in gluma, de asta chiar si el este foarte socat.” „Onew isi cere scuze si mediteaza la ceea ce a facut. Promitem ca asa ceva nu se va mai intampla altadata.”

Ok, asta mi se pare cam aiurea „mediteaza la ceea ce a facut”? Serios? La gradinita ma puneau sa „meditez pe ceea ce am facut”. Acum sincer, e baiat de 20 de ani si ceva, nu poate sa glumeasca cu prieteni lui? Ghionionul a fost ca a fost filmat si o tara intreaga a vazut asta, dar nu inteleg ce mai mare scandal.
Oricum s-a infiintat o campanie pe Twitter unde trebuie sa scrieti pur si simplu #StayStrongOnew si daca vreti un mesaj din partea voastra.
Ce parere aveti despre „scandal”?

Anunțuri