Stiu ca in zilele astea v-am batut rau la cap cu votarile, dar asta chiar este importanta, nu doar pentru SHINee ci pentru tot KPop-ul, deoarece daca castiga multi asiatici ar putea sa devina mai faimos si poate stie, sa se faca mai multe concerte in tari mai accesibile, adica mai aproape de noi.
Se fac votarile pentru WMA, World Music Awards, si aproape la fiecare categorie exista vreun artist coreean. SHINee sunt prezenti doar trei categorii: World Best Group, (unde sunt prezente si alte trup KPop ca SNSD, BigBang, Super Junior si Sistar 19), World Best Live Act si Entertainer of the Year dar faptul ca concureaza contra trupe ca AC/DC, Coldplay, Green Day, One Direction, LMFAO si altii.. adica wow chiar au ajuns cunoscuti, si pot devenii si mai mult daca ii votati! Nu trebuie niciun fel de account, doar un click pe imaginea trupei sau artistului care vreti sa votati. Va sfatuiesc sa treceti pe la toate categoriile si sa cautati un „Kpopist” G-Dragon apare in multe categorii, precum PSY (of course!), Ailee, Lee Hi, Hyuna si altii.
Deci va rog, sa va faceti 5 minute libere si sa votati si, daca aveti cui, sa raspanditi vestea. Asta ar putea sa fie chiar o mare oportunitate pentru K-Pop.

P.S. Nu fiti prosti ca mine, care ne vazand „Show more” la sfirsitul paginii a ratat sansa de a-i vota pe SHINee de doua ori si l-am votat pe Bruno Mars in loc.

Reclame