DADADADADADADADADADADADADADADADADADADA
Deci, moment, hai sa ma calmez. Incepem de la inceput.
Onew si Jungah din After School se cunosc de mult timp. Shawolele de mult timp suspectau de o relatie intre ei. De multe ori Jungah era prezenta la concertele lor, si cand se intorceau SHINee acasa, Onew nu era cu ei. Jungah a recunoscut intr-o trasmisie radio ca Onew ar fi tipul ei ideal si asa a facut si Onew putin timp dupaia.
Azi, 25 Martie, SHINee au avut zi libera si paparazzi l-au fotografiat pe Onew impreuna cu Jungah la restaurant.
130325_onew_jungah2-370x275

130325_onew_jungah23-370x275

130325_onew_jungah234-370x275

130325_onew_jungah2345-370x275

20130324_jungah_oney
Pledis Enterteinament a spus ca sunt doar prieteni si ca nu stau impreuna, kukinews.com sustine ca un prieten comun ar zice ca sunt impreuna de un an. SM Ent. nu a declarat inca nimic. Si oricum daca v-a zice ceva acel ceva va fi: „Onew si Jungah nu sunt impreuna, au iesit impreuna doar o data pentru a manca ceva fiindca le ghiortaiau matele doarece noi nu le dam de mancare si ii tinem subnutriti. Onew mediteaza pe faptele facute.” IF YOU KNOW WHAT I MEAN.
Ceea ca ia scandalizat mai mult pe fani este faptul ca intr-o poza se vede ceva asemanator cu o tigara electronica. Ok, cu asta sunt contrara dar repet, are mai mult de 20 de ani. E deja mare lucru ca fumeaza tigari electronice si nu adevarate, sigur daca nu ar fuma am fi cu toti mai bucurosi, dar e adult de acuma.
Voi ce credeti despre toata povestea?
Eu, cum cred ca sa inteles, sunt total de acord cu partea cu Jungah(mai putin cu fumatul). De abea astept ca toti SHINee sa se insoare, sa faca copii, nepoti si DAAAA, hai sa visam! Sincer, adica nu pot sa astept ca dregostea mea Minho sa vina intr-o zi si sa bata la usa spunandu-mi „Hey Love! Let’s run away!” (Eu tot visez asta dar…ehm..).
Scrieti-va parerea! Asteptam!