In episodul trecut, din faimoasa emisiune pe care orice fac kpop o stie, Star King Minho si cu Jonghyun au facut un concurs pentru a vedea cine scrie mai repede pe telefon.

Totul a inceput de la prestatia unei fete cunoscuta sub numele de „text girl”.Aceasta s-a clasat pe locul intai in competitia nationala de mesaje text si locul al doilea in competitia internationala de mesaje text. 

O data cu acea fata au incercat sa se intreaca si membrii din SHINee prezenti la emisiune. Le-a fost dat un text si trebuiau sa il scrie pe telefoanelor lor. In doar 15 secunde „text girl” a terminat prima dar imediat dupa, mai exact la 20 de secunde a terminat Minho. 

Dar asta e nimic pe langa faptul ca a fost data pe fundal melodia Dream Girl iar ea scria versurile…

Revenind la consursul de mai devreme unde Minho a fost pe locul 2 si Jonghyun imediat dupa, cei doi au fost pusi sa se intreaca inca o data, dar doar ei doi. Si….cine credeti ca a castigat….*drums time*:pampampam….Minho!

Nu ar trebui sa se introduca scrisul lectiilor pe telefon?La scoala evident. Majoriatea scriu mai repede asa decat cu pixul. Si ne si antrenam in caz ca ii vom intalni vreodata pe Minho sau Jonghyun…

Dar batalia mesajelor nu s-a terminat! Acea fata s-a mai intrecut cu Minho , unde evindent ea a castigat.

Mai jos aveti emisiunea. Batalia mesajlor incepe cam pe la minutul 33:25.

http://www.dailymotion.com/video/xylqkz_yy-y-e309-130330-hdtv-xvid-hanrel_webcam

Reclame