Onew, Key, Taemin si Minho au partecipat si vor partecipa si maine la Showcase-ul lui Fire cu cantecele Fire, 1000 years always by your side si Keeping Love Again. Azi a fost la Tokyo si maine va fi la Namba (Osaka) la 16:00 si 19:00.
Jonghyun nu a partecipat din cauza accidentului deci Taemin a cantat randurile lui.
Din cate stim absenta lui nu va provoca probleme deoarece performantele pentru Music Core si Inkigayo de pe 6 si 7 aprilie au fost deja inregistrate, problema este pentru comeback, care, dupa cum stim, ar trebui sa fie in Aprilie, dar cu Jonghyun la spital nu se stie ce se va intampla.
Aici cateva poze:
tumblr_inline_mkme5u3pzA1qz4rgp

tumblr_inline_mkme5zB64E1qz4rgp

tumblr_inline_mkmeuqpamD1qz4rgp

tumblr_inline_mkmexjlYPo1qz4rgp
Cat despre videouri, stiu ca o sa ma bateti, dar nu am gasit. Am gasit doar audio, dar e bun si asta luand in vedere ca canta cantecele japoneze doar o data la o mie de ani, si e un mare pacat deoarece sunt SUPERBE.
FIRE:


KEEPING LOVE AGAIN:

1000 YEARS, ALWAYS BY YOUR SIDE:

Cat despre Jonghyun: are o fractura la nas deci va sta in spital pentru o vreme.
Se crede ca accidentul a decurs astfel: Jonghyun a lovit un pic un taxi, si ca sa nu se loveasca mai tare de acesta si sa provoace un accident mai mare a intors masina si s-a lovit de parapet. Motivul pentru care a lovit taxiul nu se stie, unii spun ca probabil a atipit (din vedere ca era 3 noaptea) si s-a trezit in taxi.
Acum, poate sunt eu dusa la cap, dar a cui este vina daca el se intorcea de la familia lui acasa la 3 noaptea? SM! Daca baieti astia nu le dau un pic de timp liber sigur ca trebuie sa faca orare stupide.
Sau… poate Jonghyun a facut accident tocmai ca sa poata sa se odihneasca un pic.. hmm… Troller Jjong! (Glumesc, Shawols!).
Oricum sa ne rugam sa mearga totul bine si sa se faca bine in curand si nu uitati sa „hashtaguiti” #GetwellsoonKimJonghyun. FIGHTING!

Reclame