Stim cu  totii de talentul lui Taemin (aici inca o demonstratie). El nu prea ezita sa il arate. Dar pe buna dreptate era in fata unui copil si cum putea atrage atentia decat cu ceva colorat ca un desen. Mai jos aveti o poza dintr-o emisiune (nu am reusit sa aflu inca ce emisiune este) unde Taeminnie deseneaza pentru un copil p nume Lincoln. Reactia celui mic dupa ce a vazut ceea ce scrisese maknae-ul nostru a fost: „Waaah! Hyung astea sunt litere in 3D?”.

Si pentru ca era sa uit! SHINee vor performa la Special Hot Stage in episodul 700 (de ce m-am gandit tocmai la tanar si nelinistit acum?!) din Music Bank peste doua zile (17 mai). Vor aparea pe scena cu melodia Replay! Wah, de cant timp nu au mai cantat-o! Totusi e destul de aiurea ca o sa cante Replay fara Jonghyun…E prima oara. FIGHTING SHINee!

Acum…

A aparut primul video cu Jonghyun de la accident in coace. Se ducea la SM. Si cum fanele repede acolo(la urma urmei tot lor le datoram multumiri pentru video dar discretia isi avea si ea locul ei) tipau ca vaaaaaai a aparut Jonghyun si ca vaaaaai mai…..WAIT A MINUTE….Jjong e blond! Adica mai blond decat inainte cu acele suvite! Waaaaaaaa! Fara alte detalii mai jos aveti cele cateva secunde cu el.

Anunțuri