Onew: Mereu am spus asta, nu? E mai bine decat credeam.~~ 525 52525 in sfarsit a cincea aniversare! Timpul petrecut impreuna a trecut atat de repede!

Jonghyun: SHINee~~! Este a cincea noastra aniversare! Va multumim pentru ca ne iubiti! Sa mergem tot drumul impreuna pana la 20,30,40 de ani !!

Key: al cincilea an a venit atat de repede…urmatoarea aniversare va veni la fel de repede!

Minho: Este deja a cincea aniversare…atatea amintitri, atatea momente fericite impreuna…Sunt atat de recunoscator si recunoscator inca o data! Haideti sa fim mereu impreuna, va iubesc!!! SHINee World is the best!!

Taemin: Hei toata lumea, este deja a cincea aniversare…Sunt fani care au avut grija de noi inca de la debutul nostru si dasemenea si fani care ne dau aceste amintiri cu noi acum. Imi pare rau ca pot sa spun acum doar cuvinte de multumire. Voi deveni un Taemin de care lumea nu va fi jenata pe viitor deci va rog sa ma credeti! Toata lumea care ne-a protejat pana acum, noi vom deveni reponsabili iar SHINee va vor proteja. Nu vom uita niciodata iubirea pe care ne-ati oferit-o pana acum. Va iubim, SHINee World care este din ce in ce mai buna si mai frumoasa decat oricine altcineva!!

Ar mai fi cateva chestii de la petrecere:

-in public esu prezente mama lui Onew si mama si sora lui Jonghyun. Jonghyun cand a spus ca se uita la filme interzise si-a adus aminte, venindu-i sa intre in pamant.

– solo-ul lui Onew era „In your eyes” , iar el a incput sa planga la versul „de ce plang intr-o zi asa de frumoasa?”

Acesta este video-ul care i-a facut sa planga. Fetele canta Honesty, melodie care a fost compusa de Jjong si Minho pentru a multumi fanelor. Din cate am inteles cele care canta au schimbat versurile si au dedicat melodia trupei. Evident SHINee au plans, dar dupa ce si-au revenit au cantat varianta originala a melodiei.

 

Reclame