Sunt atatea FanAccount-uri de nici nu va dati seama. O sa-mi ia o vesnicie sa traduc dar chiar merita^^
Dupa cum stiti azi, cu ocazia aniversarii lor de 5 ani, SHINee au organizat un fanmeeting cu fanele, totul a fost foaaaaaarte privat, asa ca niciun media nu a putut intra, deci putem sa asteptam Video doar de la Noonas, dar pana acum nimeni nu a pus nimic. NO VIDEO IS A NO NO.
Articolul asta va fi Part 1 adica cu FanAccounturi. Mai tarziu voi posta Part 2 cu poze si, daca da domnul sa apara, si Part 3 cu Video.
-La FanMeeting au aratat un video facut de fane si.. surpa-te pamantule. Jonghyun si-a scos ochii de cat a plans (chiar vreau un video cu asta D:), Onew s-a intors ca sa nu-l vada fanele ca plange, Key avea ochi plini de lacrimi si -atentiune, atentiune, omul care nu plange niciodata- Minho s-a emotionat si a stat nemiscat tot timpul tinundu-si lacrimile. Singurul care zambea era Taemin.
-Pe scena erau 6 scaune. Unul pentru MC si restul pentru SHINee. Cand MC-ul a intrat, din greseala sa asezat pe al doilea scaun, SHINee au intrat si s-au asezat si ei pe cate un scaun. Ultimul ajuns a fost Onew care s-a asezat pe JOS. Noonele din public au inceput sa rade si MC-ul si-a dat seama si s-a asejat pe celalalt scaun.
Tipic ONEW .__.
-Jong a spus de mai multe ori ca, din cauza accidentului nu a putut promova ultimul album si ii pare foarte rau catre restul membrilor si fane. La sfirsit a intrebat: „Puteti sa ma iertati?” Si Shawols au urlat un foarte mare „DAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!” Si Jjong le-a multumit facend Aegyo.
-Ok, tineti-va tare ca pe mine m-a enervat foarte tare prostia asta:
MC-ul la un momendat l-a intrebat pe Taemin cum merge cu viata, cariera si WGM cu Na Eun. Fanele au inceput sa fluiere si sa protesteze. Taemin, rusinat si cu parere de rau, nu a reusit sa spuna nimic. Atunci SuperHero Jonghyun a luat microfonul si a spus „Ok, ok hai gata cu asta, vorbim despre altceva, bine?”
OK, daca asta e dragostea de Shawol… Chiar nu stiu ce sa spun.
-Au adus pe scena Book-ul lor cu poze din „SHINee’s Wonderful Day” si Jonghyun continua sa arate pagina unde erau poze cu Jonghyun la sauna. Nu-i prost baiatu’.
-A ajuns si tortul. Era decorat cu 5 dungi Acvatice-Perlate (culoarea Fandomului) pe sfond alb.
-Minho si Jong si-au scos geaca si au inceput sa-si atinga abdomenele unu altuia. Atunci Onew a spus „Ei bine, hai sa facem un pic de Free Time Show”.
-Onew a luat microfonul si a spus ca ar mai sta 500 de ani impreuna cu noi, ca ne iubeste, ne multumeste si ca suntem o parte di el(°O°). Intre timp ce „isi marturisea dragostea” i-a venit un nod in gat asa ca Jong (SuperHero, din nou) a continuat el fraza, evitand ca Onew sa inceapa iarasi sa planga.
-„Copiii” au cantat cateva solo-uri. Key a cantat „We are Golden” a lui Mika. Mai stiti cantecul pe care ni l-a cantat Jonghyun in Wonderful Day? Ei bine, Jong a cantat acel cantec compus de el numit „Time’s Late” parca, la FanMeeting. Taemin a facut si el un solo. Minho a cantat Keane-Everybody’s Changing si Onew a cantat „In your eyes” plangand
-MC-ul l-a intrebat pe Jonghyun ce ar face daca ar putea sa se intoarca pe 25 Mai 2008, iar acesta a raspuns „As plange mai putin in fata camelor. Minho inca ma mai tachineaza pentru asta. Astazi mama mea si sora mea sunt aici. Am spus-o deja de 8 ori si inca mai vrei sa o spun. Cat timp ma vei mai sicana?” Iar Minho a raspuns: „Pentru totdeauna”.
-La aceeasi intrebare a MC-ului Onew a raspuns „M-as imbraca mai bine”. Iar Taemin a spus ca ar vrea sa scrie versurile pentru Gangnam Style si sa danseze dansul calului.
-Au cantat Sleepless Night si membri au inceput sa planga iar, Minho i-a sters o lacrima lui Key si fanele au strigat „MinKey”, iar la sfrisitul cantecului Onew a zambit si a facut din ochi.

Acestea sunt cateva poze din Photobook-ul din Wonderful Day „SHINee Surprise Vacation travel note”:


Revin mai tarziu♥

Anunțuri