-SHINee au colaborat cu Sketchers si Naver si baieti au desenat niste bluze si niste sepci care sa-i reprezinte. Onew a desenat o bucata de Tofu care face o inima din brate. Jonghyun a pus multi sclipicei (?) care sa reprezinte BlingBling-ul lui. Minho multe flacari… you know… FLAMING Charsima. Key, pentru a confirma sufletul lui de Fashionista, a desenat un Key? blond cu un papion si cu scrisul „Bowtie are cool” (pentru cine nu stie bowtie inseamna papion) si… R.I.P. gramatica englaza! Taemin a fost cel mai ingenios si a creat un rebus. Bluza lui este cu niste agrafe. Ce legatura au agrafele cu el? Ei bine, fiecare agrafa reprezinta un numar si impreuna formeaza data 0718. Ce se intampla pe 18 Iulie? E ziua lui! Ce mai Einstein!
Mai jos cateva poze:
*Click pentru a le mari*


Ce bluza va place cel mai mult?

-Pe 13 Onew a inregistrat primul episod din Sitcom Villa, dar care va fi transmis numai prin Iulie sau asa ceva.

-Baieti au si inregistrat un OST pentru noua drama „The Queen’s Classroom” si aici aveti un preview:

-Ieri la Music Bank au castigat premiul EXO, si probabil stiti findca Tumblr-ul era plin, infine.. cine se iveste la sfirsit, dansand Wolf impreuna cu EXO?

-Pentru cine s-a pierdut cu episoadele din WGM cu Taemin si Naeun, aici aveti toate episoadele difuzate pana acum (7 in total) cu subtitrari in engleza. Voi le-ati vazut? Va place cuplul TaEun? Eu una ii ador impreuna. Sunt o hardcore TaEun shipper si.. just… sunt perfecti♥

Reclame