Ramaseseram la faptul ca iubirile noastre nu stiau daca vor putea face parasailing sau nu. Ei bine, din cauza vantului nu au putut face parasailing dar s-au putut da cu jetboat-ul.
wgm168105

wgm168113
De ce Taemin a vrut sa faca Extreme Sports? Fiindca ii plac? No way, ci ca sa se dea mare. Dar planul lui nu prea i-a reusit. O vedeti pe NaEun mica si timida, dar cand vine vorba de extreme sports are curaj. Cand Tae era cat pe ce sa vomite de la raul de mare, NaEun cica „hai sa ne ridicam in picoare”, si acum ce sa faca, s-a ridicat si el, ca doar e TaeMAN, dar se citea pe fata lui „OROARE”.
Dar pe barca manierele lui Taemin s-au facut vizibile. Chiar daca la inceput s-a acoperit cu un impermeabil doar pe sine insusi, dupa un pic a realizat ca „stai un pic, am o nevasta langa mine” si a acoperit-o si pe ea, a pieptanat-o cu mana prin par un pic si cel mai important… bumbumbumbum *tobe* cand erau cat pe ce sa se dea jos, ea, avand fusta scurta, nu prea stia cum sa faca ca sa nu i se ridice, si lui Taemin, fara ca nimeni sa ii fi spus ceva, i sa aprins un beculet in cap si a acoperit-o de la spate cu impermeabilul acela pe care il avea. Tae creste si se vede♥

Infine, mai tarziu s-au dus intr-un loc sa manance ceva. Au facut carne si peste la gratar, au ras, s-au distrat si s-au hranit reciproc.
images
Pe seara au fost pe plaja, au vorbit, s-u balacit cu picioarele in apa si au ascultat un cantec (cantecul face ceva cu „Jejudo….” si POATE este The Blue Night of Jeju Island – Namaste).
130420-WGM-preview-We-Got-Married-Taemin-Naeun-lee-taemin-34286033-500-223

Orice ar spune lumea despre WeGotMarried, eu tot cred ca lui Taemin ii va trebui experienta asta. Se iubesc sau nu, nu stiu si nu-mi pasa (ba da) dar totusi la sfarsitul WGM-ului Taemin o sa stie sa nu se mai comporta ca un maknae dragalagit de toti dar sa si aiba grija de cineva. So fighting baieti.

Reclame