Inainte de a incepe va spun ca, deoarece era ziua lui JinWoon (dintr-un alt cuplu), sotia lui a invitat pentru o petrecere surpriza la ei acasa pe Mir (MBLAQ), Nicole (KARA) si pe Key! Dar nu o sa va povestec despre asta Mian :(

Mai stiti cand v-am spus ca au fost la acelasi liceu, nu? Ei bine, in episodul asta s-au imbracat in uniformele scolii si au fost sa o viziteze. Si-au amintit de vremurile bune -ca au trecut si multi ani aa?- au scris pe tabla „Sohn NaEun ♥ Lee TaeMin”… hai ca asta trebuie sa v-o povestesc: fiecare scrisese numele celuilalt, si Taemin a inceput cu: -Deseneaza tu chestia aia. Aia h-e-a-r-t- pana sa inteleaga NaEun ce mai vroia si nebunu’ asta, el a luat o bucata de creta si a desenat singur o inima mare cat casa cu alte ‘mesaje de incurajare’ pe acolo.
we got married taemin naeun
Cu tot cu uniformele pe ei, in ep. 4, au fost la MyungDong, un cartier din Seoul parca, deoarece Taemin mereu si-a dorit sa mearga printr-un loc plin de lume cu iubita sa, dar fiind idol nu a putut face niciodata asta. Au mancat, au facut poze si s-au plimbat dar lumea a inceput sa se adune, sa faca poze… si clar au inceput si fanele SHINee sa faca comentarii mai neplacute…
Dar oricum baieti s-au distrat, au cumparat cover-uri pentru celulare la fel, si sosete la fel..
Mai pe seara s-au dus sa manance ceva si clar Taemin e inceput cu declaratiile „Mi-ai lipsit” „Totusi imi place de tine” „Eu ti-am lipsit?” „Cum ar trebui sa fie barbatul tau?”. NaEun se uita peste tot inafara de fata lui, se rusina si nu raspundea decat cu monosilabe. Ca har ca mar, in sfirsit i-a zis „Daca continui sa te uiti la mine, voi fi si mai rusinata” dar se citea pe fata ei ‘mananca kimchi-ul ala si ineaca-te’.

imagfbges
imgages
In al cincilea episod (stiu, le scriu scurte si una dupa alta fiindca vreau sa ajung la ep. 6) s-au mutat in casa lor noua, au cantat la pian, si chiar trebuie sa va arat videoul:


Au desfacut bagajele, au citit o scrisoare scrisa de o membra APink pentru Taemin si ce le-a venit in cap sa faca? La ce se pricepe Taemin cel mai putin din lumea asta? Asa dintre toate chestiile? La GATIT. Si ce s-au pus sa faca? Sa gateasca. Nu stiu cum au putut sa traiasca tipii astia doi timp de 20 de ani. Cum poti tu, omule, sa risti sa-ti retezezi mana cu totul de fiecare data cand incerci sa cureti un mar? Nu stiu cati dintre voi s-au uitat la Hello Baby, dar sigur relatia dintre Taemin si cutite NU s-a facut mai buna. Pune doua pisici in bucatarie si tot vor face o mancare mai buna decat iubirile astea doua. Si nu zic asta degeaba, fiindca si-au facut banana prajita pentru cina, ok? Si nu banana simpla, nu! COAJA de banana. Ooooook.

Ep. 6 il postez maine.

Anunțuri