Nu inca…Dar,…

Pe 22 iulie, la conferinta de presa pentru un nou film numit „Snow Piercer”, directorul Park Chan Wook a dezvaluit faptul ca i-ar place ca in urmatoarele lui proiecte Key sa vina la casting. El a spus: „Fiica mea chiar iubeste SHINee, asa ca ii cunosc. Ei ii place cel mai mult de Key.”

Impartasindu-ne dragostea fiicei lui pentru trupa, Park Chan Wook a declarat ca daca ar fi sa cheme la casting un membru din SHINee pentru filmul sau, acesta va fi Key.

Anul trecut, Key a impresionat criticii si fanii cu performantele lui in musicalul  “Catch Me If You Can”, in rolul lui  Frank Abagnale Jr. Atentia pe care el a acordat-o detaliilor si expresivitatii a atras atentia multora si, cel mai probabil, directorului Park, care a subliniat faptul ca Key are o personalitate care il face o alegere ideala pentru castingul urmatorului film al lui Park Chan Wook.

Eu una sunt foarte incantata daca el va putea sa joace intr-un film. Ca sa nu mai spun ca acum cateva zile ma plangeam Deliei ca nu il vad pe Key in niciun film sau serial.

Voi ce parere aveti? Ar fi Key potrivit sa joace intr-un film?

Anunțuri