Grupa cu cele mai multe voturi a fost grupa 0!!!
Va spun rezultatele:
grupa 0 45%(10 voturi)
grupa a 23%(5 voturi)
grupa b 23%(5 voturi)
grupa ab 9%(2 voturi)
Dupa cum poate stiti Onew este singurul din SHINee care are grupa sanguina 0.
1508113a4d3c65ca030e4f
Acum sa trecem la treburi serioase,
Tipul O este categoria celor amuzanţi (chiar dacă uneori oameni îi mai numesc şi clovni). Când intră într-o cameră, aceasta devine subit mai luminoasă captând atenţia celorlalţi făcând să înflorească câte un zâmbet pe faţa tuturor.

Vesel, foarte prietenos şi foarte practic are de asemenea un spirit competitiv şi arată tuturor determinarea lui. Este avid când vine vorba de muncă, dragoste, de fapt avid în toate. Face distincţie foarte bine între lucruri şi are anumite limite pe care şi le-a impus şi pe care le păstrează: rareori amestecă afacerile cu plăcerea, deşi la prima vedere nu s-ar părea aşa. Chiar dacă pare a fi lipsit de tact, rareori îi scapă detaliile fiind înzestrat de cele mai multe ori cu o memorie foarte bună. Ajunge repede să fie în centrul atenţiei cu orice ocazie, fiind de cele mai multe ori sufletul unei petreceri. Odată ce şi-a pus în minte să facă un lucru, rareori poate fi distras. Are un simţ ridicat al justiţiei şi este bun la clasificarea şi punerea lucrurilor pe lista de priorităţi într-un mod aleatoriu. Tinde să fie foarte sociabil, expresiv şi înflăcărat.

Deoarece prin natura lui este extrem de vesel, odată ce s-a înfuriat devine înfricoşător. Nu poate îndura singurătatea astfel încât acesta tinde să aibă încredere în oameni din toată inima, iar în momentul în care încrederea i-a fost trădată, cade într-o mare disperare. Este dispus să ierte, dar niciodată nu uită. Este tipul pe care doamnele îl preferă cel mai mult. Lider prin esenţa lui, activ, neastâmpărat, plin de energie şi exuberanţă tinerească.
Trăsături pozitive: Ambiţios, atletic, viguros şi sigur pe sine.
Trăsături negative: arogant, insensibil, nemilos şi înfumurat, extrem de competitiv.
Stilul adecvat pentru bărbatul de tip O- look-ul pop-casual
Descriere într-un cuvânt: “energic”
La sfârşitul secolului al 19-lea tinerii americani încearcă să scape de formalism adoptând un stil uşor, confortabil, care a fost desemnat ca fiind “young casual”.
Elementele de bază ale sitlului pop-casual sunt blugii, tricourile din bumbac, combinate cu veste în culori vii.
164487_1377221409752_1808379709_711768_2590938_n
Ce credeti? Are Onew acest comportament/caracteristici?Sau, pentru cei care aveti grupa 9, vi se potriveste ce scrie mai sus?

Acum, alegeti(eu nu votez pentru ca nu stiu ce grupa am…):


[sursa:koreafilm.ro]

Reclame