A fost facut un fel de sondaj cu idolii care s-au imbracat vre-o darta in fete si au fost intrebati fanii(noi nu am putut vota bineinteles) si niste stilisti care arata cel mai feminin.
Se pare ca Taemin al nostru a castigat locul 1!Bravo Taemin!

Pe locul 2 a fost Kevin din U-KISS, locul 3 Kim Soohyun(actor), locul 4 Heechul din Super Junior, locul 5 Jaejoong fost membru TVXQ in prezent in JYJ. A fost adus in discutie si Ren din Nu’est dar el nu a fost imbracat ca o fata de-a dreptul. Asa se imbraca el deobicei.

Taemin nu a fost imbracat in fata doar in showul din care e poza de mai sus, el a fost imbracat in fata si la un concert la care a cantat ”my first kiss” cu Key in locul lui Krystal, la ‘SM TOWN LIVE WORLD TOUR III in Seoul’ in care a stat pe scaun imbracat in fata in timp ce Kyuhyun si Changmin ii cantau ”Just the way you are” si la un concer unde a cantat Gee impreuna cu alti idoli…va las mai jos cateva poze:


Bineinteles ca mai sunt si imagini editate cu el imbracat in fata dar acelea nu se iau in calcul la acest concurs. Au fost luate in calcul la alt concurs de acum muuulti ani si am impresia ca aceasta a fost una din castigatoare:
tumblr_lkw2iiHYmt1qcm47xo1_500

Daca cumva nu ati vazut showul(defapt e o mini drama) in care apare Taemin si ceilalti membrii imbracati in fete va las mai jos linkul cu eng sub:

Ah, Boss unnie la multi aaaani! Scuze ca nu am apucat sa iti spun ieri!

Anunțuri