Grupa castigatoare este tipul/grupa B! Cu ocazia asta ii urez lui Key la muuuulti ani!Sang Il Chu Ka He my diva Key!

Rezultate:
Grupa B-7 voturi(54%)
Grupa A-6 voturi(46%)

In SHINee, grupa B au Key, Minho si Taemin.

Tipul B este egocentric. Extrem de preocupat de propria persoană, arogant, cu un sistem solid de convingeri şi cu o încredere foarte mare în forţele proprii, are capacitatea şi carisma de a-i convinge şi pe ceilalţi asupra propriei viziuni. Periculos de îndrăzneţ din fire, plin de curiozitate chiar dacă iniţial este suspicios îşi face prieteni destul de uşor şi de repede. Rareori are perseverenţa de a-şi planifica lucrurile, de obicei face lucrurile după cum simte sau dintr-un capriciu. Cea mai mare temere a lui este să nu fie legat de ceva sau de cineva, iar “libertatea” este aclamată şi aplaudată la scena deschisă, fiind motto-ul său preferat. Este frecvent acuzat că este un playboy şi că are o fobie faţă de angajament, obligaţie sau loialitate. O altă mare temere a lui este plictiseala, de aceea vine mereu cu idei creative şi câte ceva de făcut. Trebuie să fie tot timpul amuzat şi interesat de ceva, astfel va avea o capacitatea extraordinară de a se concentra asupra lucrurilor care-l interesează, dar din păcate va lăsa baltă lucrurile care nu mai prezintă niciun interes pentru el.
45644248
Rapid în luarea decizilor, de asemenea citeşte foarte repede oamenii de lângă el (uneori are o capacitate extraordinară de citi caracterul altor persoane putând fi numit “cititor de gânduri”). Întotdeauna spune ceea ce gândeşte şi de aceea îşi face la fel de uşor duşmani tot atât de uşor cum şi-a făcut şi prieteni. Iartă şi uită – uneori uită prea multe.
Trăsături pozitive: Un bun amant, creativ, flexibil, individualist, optimist şi pasionat.
Trăsături negative: uituc, iresponsabil şi egoist.
Aparent, bărbatul care aparţine acestui tip, are o reputaţie proastă în Coreea, doar pentru simplu fapt că este egoist, nestatornic, iar furia pune stăpânire foarte repede pe el. Din fericire, imaginea de băiat rău îl face şi mai atractiv pentru femei!
Stilul adecvat pentru bărbatul de tip B- look Neo hippie
Descriere într-un cuvânt “provocare”

De obicei, femeile îl numesc pe cel care aparţine acestui tip, “bad guy” (“un tip rău”). Este o persoană impulsivă, capricioasă, bărbat până în măduva oaselor, sunt atraşi de tot ceea ce înseamnă restricţie sau interzis. Are tendinţa de a încălca regulile. Deşi are o „inimă rece”, totuşi este extrem de popular în rândul doamnelor. Acest tip este numit „Chadonam”.

Se recomandă să tindă şi să aleagă stilul “combină şi potriveşte”.
Pentru aspectul excentric şi gustul pentru independenţă şi libertate a fost creat stilul Neo Hippie. Mişcarea hippie a apărut în primăvară lui 1960, în Statele Unite ale Americii şi a devenit repede foarte populară în întreaga lume. Ideea de bază a curentului hippie este pacifismul. Părul lor lung, blugii şi hainele cu modele sau culori extraordinar de fluorescente au însemnat un protest către societate.
Recomandarea stiliştilor: jacheta cu imprimeu animal, pantaloni semi-largi, cizme negre lungi, accesorii din plastic, piele sau metal.

Cam atat…inca o data la muuuuulti ani Key si urmatorul ”Oppa, tu ce grupa sanguina ai?” va fi cu grupa A pentru ca doar ea a mai ramas.

Anunțuri