Am vazut imagini foarte hot cu fiecare in parte dar acum a venit vremea sa vedem si imaginile grupului nu?

In prima imagine ei sunt imbracati in uniforme marinare si cu ochelari foarte inchisi de soare iar a doua imagine este alb-negru iar ei poarta acele palarii uriase de ”banditi” si machiaj strident. Mai ales Onew…..Onew mama parca ti-a dat cineva un pumn in ochi(Doamne fereste! Daca face asta cineva ii zbor creierii!)Ce-i cu atata machiaj la ochisorii tai?

In titlul articolului poate ati observat ca scrie ”Symptoms”. Acesta este numele videoclipului din acest nou album, Everybody.
Melodia a fost compusa de catre marele si faimosul The Underdogs(puteti da un search pe google cu numele lui sa vedeti, asa de curiozitate pentru cine a mai scris el melodii) in timp ce versurile au fost scrise de marele, faimosul, frumosul, magnificul si aratosul JONGHYUN din SHINee!!!Aplauzeeeeee!Mai tineti minte ca Jjong al nostru e scriitor da? Si ca el a scris textul la Juliette.Textul melodiei va aparea in 4 Octombrie(in Korea deci e posibil ca la noi sa apara mai repede deoarece la ei e deja 4 Octombrie).

Reclame