GIRLS!!! GIRLS!! ANAA!! EVERYBODY! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
Ma calmez, si va spun. Nu stiti de cand asteptam momentul asta.
SHINee vor participa la AFTER SCHOOL CLUB miercurea viitoare, adica pe 30 Octombrie! Ce-i ala? E o emisiune minunata ce dureaza cam o ora, o data pe saptamana, LIVE, la orele 11 romanesti, pe canalul Youtube Arirang, in fiecare miercuri la 11. Are 2 MC: Hanbyul (LED APPLE) si Eric Nam, si, in fiecare episod dunt alesi cativa fani care sa vorbeasca prin Google + cu trupa sau canteretul invitat.
Sper ca ati inteles ceva? Va sfatuiesc sa va uitati la cateva episoade, nu doar ca sa intelegeti cum functioneaza, dar si pentru ca mori de ras. Au fost invitati, printre altii, si EXO, MBLAQ, LC9, BLOCK B, VIXX, B.A.P etc etc.
Ah, clar MC sunt respectiv australian si american, deci va dati seama ca toata emisiunea e in engleza sau aproape, deci puteti sa intelegeti foarte bine.
TWITTER:
Revenind la noi, acesta este Twitter-ul lui ASC. Lumea e foarte draguta si raspunde la toti, daca aveti nelamuriri, dar nu asta este chestia cea mai importanta.
La inceputul fiecarui episod, MC citesc salutarile de la fani, cu hashtag-ul #SHINeeASC (parca asta era pentru salutari, nu mai stiu D:). Daca aveti bafta sa fiti primii care le scriu, s-ar putea si sa va dea un album cadou! Si se mai intampla ca, in timpul emisiunii, sa vezi si vreun „Greetings from Romania!”, ceea ce te face sa te simti mai putin singur.
Al doilea hastag important e #AskSHINeeASC unde puteti sa puneti tot feluri de intrebari lui SHINee care poate vor fi citite in transmisie. #SelfieASC este hashtag-ul unde puteti sa puneti poze intre timp ce va uitati la emisiune live (cred?). Si #RequestASC este pentru a cere MV-uri care vor fi transmise la inceputul sau sfirsitul emisiunii.
V-am umplut capul degeaba :))

Dar acum, cum sa avem sansa de a vorbi fata in fata cu SHINee? Pai, in primul rand trebuie sa faceti cerere. Aici aveti site-ul oficial, in dreapta aveti Hangout si RollCall. Hangout-ul e pentru a vorbi cateva minute cu SHINee, si RollCall… cam tot asa?
Problema care e… ca nu am nici cea mai mica idee de cum se poate face, nu ma mai uit la ASC de mult, si am cam pierdut din practicitate. Imi amintesc doar ca trebuia sa trimiteti un mail la afterschoolclub.arirang@gmail.com parca. Clar, puteti si sa trimiteti Fanart-uri si videouri facute de voi (gen cover).
Oricum, va sfatuiesc calduros sa va uitati la macar un episod, ca sa intelegeti un pic cum functioneaza.

Si acum realizam ca „Stai, dar eu miercuri am scoala” Pfffffffffff va da-ti seama ca as sta acasa, doar ca 1: nu voi trimite mail pentru hangout, m-as rusina prea tare si nu as stii ce sa zic, asa ca pot sa il vad si dupa scoala, ne-live. Si 2: nu mai pot sa lipsesc de la scoala degeaba D:, vorba lui mami „Sau concert-ul lui Infinite sau o emisiune live, pe care poti sa o vezi si dupa scoala”. Deci asta mi-a fost. Pa pa SHINee.

[Ok, cred ca asta e articolul cel mai confuz care poate fi facut vreo data…]