Astazi va vi recomanda un serial mai scurt pentru ca stiu ca multe dintre voi sunteti a 8-a si ca sa nu patiti ca mine: Mama”Nu te mai uita la seriale asa de lungi! Esti clasa a 8-a si trebuie sa inveti! Te uiti la filme si atat!”
Serialul se cheama ”Nailshop Paris”(Joaca Thunder in Mblaq, e un motiv destul de tare ca sa va uitati nu? =)))

Titlu original: 네일샵 파리스 / Neilsyap Pariseu
Titlu alternativ: Nailshop Paris
Gen: Romance, comedie
Număr episoade: 10
Data difuzării: mai – iunie 2013
Distribuție:
Park Gyu Ri (KARA) ca Hong Yeo Joo
Jun Ji Hoo ca Alex ca Kim Ji Hun
Song Jae Rim ca Kay ca Kang Jong Hyuk
Cheon Doong (Thunder – MBLAQ) ca Jin
Byun Woo Min ca Woo Min
Kim Chae Yun ca Geum Mi Rye
Han So Young ca Kim Ji Soo
Jung So Young ca Tae Hee

Hong Yeo Joo visează să devină scriitoare, însă toate poveștile îi sunt respinse de edituri, pe motiv de plagiat. Aflată în căutarea unei povești originale, ea crede că a găsit exact ce-i trebuie când întâlnește un băiat înalt și frumos, care lucrează ca manicurist la un salon de nail art. Însă dorința de a-și baza povestea și personajul principat pe tânărul misterios se dovedește a fi greu de îndeplinit, mai ales când singura soluție e să se deghizeze în băiat și să se angajeze la același salon…[Saru Subs]
Nu l-am descris eu pentru ca eu am vazut doar episodul 1 insa mi se parte foarte dragut serialul si fiind deja duminica am vrut sa vi-l pun azi. Episoadele subtitrate in limba romana le gasiti AICI.

FILMUL de care va voi vorbi azi se cheama ”You’re My Pet”

Titlu: 너는 펫 / きみはペット / You’re my Pet
Gen: Romantic, Comedie
Distributia:
Kim Haneul ca Ji Eun-yi
Jang Geunsuk ca Kang In-ho
Ryu Taejoon ca Cha Woo-seong
Jeong Yumi ca Lee Young-eun
Kang Haneul ca Young-soo
Choi Jong Hun ca Ji Eun-soo
Kang Haein ca Kim Mi-sung
Ko Woori ca Lee Min Sun
Cum lui Gunsuk ii place tare mult sa se auto-depaseasca si sa incerce ceva nou, pentru rolul din acest film, GeunSuk a fost nevoit sa ia lectii de dans. Filmul este o adaptare dupa populara manga japoneza cu acelasi nume scrisa de Yayoi Ogawa si a fost regizat de Kim Byeong-Kon. A fost lansat pe ecrane in noiembrie 2011 si a avut un succes urias in Coreea, incasand un total de 1.8 milioane de won in prima saptamana, astfel clasandu-se pe locul 4 in box office. Acelasi succes rasunator l-a avut si in Japonia unde a incasat 68 millioane de yen in prima saptamana si s-a clasat pe locul 5 in box office.[Eels Romania]

Dupa ce e parasita de iubitul ei si este retrogradata din functia pe care o ocupa la locul de munca, Ji Eun-Yi descopera intr-o cutie din fata apartamentului ei un baiat al nimanui ranit. Il ia acasa, il numeste „Momo”. In scurt timp se ataseaza de el si il ia drept animal de companie. Baiatul este defapt un geniu al dansului si se numeste Kang InHo. Nu numai ca Eun-Yi se zbate sa nege faptul ca se indragosteste de baiat, dar in acelasi timp trebuie sa il tina ascuns fata de colegii ei de la lucru, mai ales fata de fostul ei coleg de liceu si noul potential iubit, Woo-seong.

Filmul subtitrat in romana il gasiti aici:

Anunțuri