tumblr_inline_n2sjj5pJRV1qcl8qx

 

Taemin este pregatit sa se alature distributiei muzicalului „Goong”, un muzical coreean care va fi prezentat in Akasaka ACT Theater, Tokyo, Japonia din 10 mai pana in 24 mai anul acesta. Taemin va juca rolul personajului principal, Printul Lee Shin. Rolul lui Taemin ca Lee Shin va fi schimbat cu Dongjun din ZE:A, Soohyun, Kiseop, Kevin si Hoon din U-Kiss. Muzicalul va fi in coreeana cu subtitrare in japoneza.

Goong este o poveste de dragoste stabilita intr-o realitate alternativa care implica o familie imperiala coreeana din secolul 21. „Goong” inseamna palat, unde are loc mare parte din poveste. In 2006, manhwa originala (manhwa = banda desenata sud coreeana) pentru Goong a fost adaptata in drama cu acelasi nume (nume in engleza: Princess Hours). Drama a devenit foarte faimoasa si a fost tradusa in 23 de limbi.

Personajul lui Taemin, Lee Shin, este printul familiei imperiale coreene care este logodit cu Shin Chaekyung, o fata obisnuita de liceu, de ambii lor bunici. Aceasta poveste de dragoste se concentreaza asupra vietii nefericite a cuplului regal proaspat casatorit.

Reclame