Deci, mai intai acest articol nu este recomandat persoanelor care au probleme cu inima!!!Nu cititi spre binele vostru!!!Mai ales cei care aveti o slabiciune pentru Taemin!!!
Luati o gura mare de aer si daca totusi aveti curaj sa cititi sa nu spuneti ca nu v-am avertizat!
Ieri, SHINee au primit mai multe cadouri din partea fanilor cu urari de ziua lui Jonghyun, plusuri si altele. A doua zi, spre ora 3 dimineata(la ei) a fost raportat ca Taemin a fost spitalizat din cauza intoxicarii cu OTRAVA DE SOARECI.Fiind intrebat ce a mancat printre altele a spus ca printe cadourile lui Jonghyun era un pachet cu niste prajituri de orez facute de o fana(ca toate fanele pun otrava de soareci in prajituri) si ca fiindu-i pofta a mancat una. Auzind acestea, medicii au cerut sa se aduca o prajitura si examinand-o au gasit otrava de soareci pusa de anti fan.(nu stiti ce injuraturi si ce ganduri diabolice imi trec acum prin cap)
Un reprezentant SM a spus’’ Taemin va sta in spital pentru cateva zile pentru a se face bine si a-i urmari starea de sanatate. El isi va face din nou aparitia cand se va simti mai bine.’’(nu putea si el sa zica ca totul e inregula?).
Se pare ca din mare nefericire politia inca nu a gasit faptasul.(draga politie, gaseste-o si toti shawolii te vor iubi!!!)
Concluzia: Hai sa mergem sa-i aratam la aia ce inseamna otrava de soareci si cine sunt shawolii! Adica, inteleg sa fie in spital ca il doare burta, a avut accident etc. Dar ca a fost intoxicat de un anti fan? Nu stiu voi dar eu nu pot tolera asa ceva!

Asta a fost PACALEALA DE 1 APRILIEEE! Sper ca nu v-am speriat prea tare!:D Taemin nu a patit nimic, nu va ingrijorati!(da…stiu ca unii ma injura in gandul lor acum…:D)

Reclame