Va mai aduceti aminte de grupele sanguine? Singura care mai ramasese era grupa A iar eu am uitat asa ca imi cer mii de scuze celor care au grupa A.Pentru ca nimeni din SHINee nu are tipul A vi-l voi da ca exemplu pe cel mai bun prieten a lui Taemin, Kai.
largenjjjjgvgv
Tipul A este un elev bun. Încearcă să nu-şi supere superiorii; îi displac întreruperile şi confruntările, încearcă să urmeze regulile cât mai mult posibil şi să facă lucrurile perfect. Este o persoană de nădejde, îngăduitor şi răbdător. Are tendinţa de a exagera în analizarea lucrurilor şi în a-şi face griji peste măsură şi să se neliniştească în cazul în care lucrurile nu merg aşa cum ar trebui să meargă. Pentru că nu-i place să supere pe nimeni, ia în considerare opiniile celorlalţi,de aici venind şi catalogarea lui ca fiind cel mai drăguţ şi cea mai cumsecade perdoană. Cu toate acestea, se pare că întârzie sau este destul de încet atunci când trebuie să ia o decizie.Dacă se află în faţa unui drum necunoscut, are nevoie de timp pentru a se asigura 100% că acel drum este cât se poate de sigur. Deşi este de obicei un introvertit, ocazional se va găsi în această categorie şi genul extrovertit cu deosebite calităţi de leadership, care reuşeşte să-şi exteriorizeze foarte bine sentimentele şi să se pună “în slujba celorlalţi”. Acordând o atenţie deosebită sentimentelor celorlalţi, ajunge adeseori ca sentimetele lui să fie foarte uşor rănite. În ciuda faptului că este foarte înţelegător, atunci când este rănit foarte tare, nu iartă şi nici nu uită.
edit006-more-about-driving
Trăsături pozitive: Conservator, introvertit, rezervat, răbdător, punctual, înclinat să fie un perfecţionist, un pic sentimental şi o cu inimă deschisă
Trăsături negative: Obsesiv, încăpăţânat, egocentric, ţâfnos.
Despre tipul A se spune că este atent cu alţii şi loial până la greşeală, de asemenea, secretos şi reticent în a-şi împărtăşi sentimentele.
Stilul adecvat pentru bărbatul de tip A – Dandy look
Descriere într-un cuvânt:“perfecţiunea”
Îmbrăcămintea moale din cardigan precum şi pantalonii din bumbac li se potriveşte cel mai bine acestui tip ~ Dandy.
Stilul Daendiruk sau Dandy îşi are rădăcinile la sfârşitul secolului al 18-lea, atunci când termenul “Dandy” a fost folosit pentru a descrie ţinuta aristocraţiei britanice. În prezent, acest cuvânt se aplică pentru modern casual, un stil puţin neglijent.
[koreafilm]
Si cu asta am terminat si cu seria ”Oppa, tu ce grupa sanguina ai?” Acum vreau sa ma ajutati sa stiu cam ce fel de articole ati vrea la ”Hai sa cunoastem mai bine Coreea” asa ca va rog sa-mi lasati un comm si sa bifati ceva la urmatoarele doua poll-uri. Multumesc!


Reclame