A fost anunțat că anul viitor, SHINee vor susține un concert la Tokyo Dome.

După două turnee terminate cu succes ”THE FIRST JAPAN AREA TOUR-SHINee WORLD 2012” și ”JAPAN AREA TOUR SHINee WORLD 2013-Boys Meet U” și cel de-al, aflat în desfășurare ”SHINee WORLD 2014-I’m your boy”, în sfârșit vor putea să domine una dintre cele mai importante scene de concerte.

Pe data de 1 noiembrie, au susținut al 13-lea concert din cel mai recent turneu. În cadrul acestui eveniment SHINee au anuțat marea veste; un concert (în două zile) la Tokyo Dome, după doar 3 ani de promovare în Japonia. Este bine știut că nu poți ajunge să concertezi acolo pur și simplu, ci doar fiind invitat.

Tot pe aceeași scena au mai performat de-a lungul timpului mari nume precum Michael Jackson, The Beatles, Britney Spears, TVXQ, Super Junior și Girls’ Generation.

În acest context, SHINee și-au exprimat entuziasmul și bucuria dezvăluind vestea. După ce s-au mai calmat, cei cinci le-au mulțumit fanilor pentru ca i-au susținut in totdeauna și pentru că fără ei nu era posibil concertul. În timp ce performau cu ” Sunny Day Hero ”, Key si Jonghyun nu și-au mai putut reține lacrimile și au izbucnit în plâns.

„SHINee World 2014 ~I’m Your Boy~ Japan Tour” se va termina pe 14 decembrie așa cum a fost planificat de la început.

Ediția specială despre care v-am vorbit se va numi „SHINee World 2014 ~I’m Your Boy~ Special Edition in Tokyo Dome” și va avea loc pe 14 și 15 martie 2015.

FELICITĂRI SHINee!!!

Reclame