Sports Seoul a anunțat atiștii nominalizați pentru cea de-a 24-a ediție a  High1 Seoul Music Awards, iar al nostru TaeMAN este nominalizat la 3 categorii.

Aici aveți un link cu un tutorial care vă arată cum puteți vota pentru Taemin (întrebați dacă aveți nelămuriri).

Ceremonia de premiere va avea loc:

-la Seoul Olympic Gymnastics Stadium

-pe data de 22 ianuarie 2015, ora 19:00 (ora Coreei)

SHINee vor fi „fața” brad-ului de cosmetice ”The SAEM” pentru 2015. Odată cu anunțul, firma a postat și poza de mai sus ca afiș promoțional.

Conceptul brand-ului pentru anul viitor este acela de a folosi ingrediente naturale pentru a promova produsele ecologice. ”The SAEM” s-au gândit imediat la SHINee ca noi modele pentru produsele lor, având în vedere că sunt principalii reprezentanți ai „valului Hallyu” și deoarece sunt atât de populari atât în Asia cât si în afară, agenția este sigură că aceștia vor comunica bine cu publicul, practic au „lipici la public”.

Weekend-ul trecut, SHINee au luat deja parte la o ședință foto în calitate de noi promovatori în ciuda programului lor extrem de încărcat. Evident, și-au demonstrat incă o dată profesionalismul.

În plus, trupa va participa la toate evenimentele internaționale fiind noii ”Eco-star”.  De asemenea, ”The SAEM” vor posta pe conturile lor oficiale poze și vdeo-uri din spatele muncii lor.

Reclame